سلام دوستان فکر نکیند دوباره عصبی شدم و اومدم پست اینجوری درست کردم.
فقط اومدم خبری یه سری مطالبی رو بهتون بگم.
کانال های روبیکا و تلگرام کافی نبود وبلاگش هم درست شد. نمیدونم چرا این ادمین از دست ما اوتاکو ها شاکی و عصبی.
معروفترین وب انیمه ای ایران یعنی دنیای منه اوتاکو فیلتر شد اما اون وب هم مثل من معرفی و نقد میذاشت. توی فضای مجازی تعداد کمی از آدم ها رو ندیدم که به دلایل الکی و این کانال ها از اوتاکو بودن دست کشیدن. من در اصل این پست رو برای شما درست کردم ادمین محترم. امیدوارم این پست به دست شما برسه.
اول بگم من با یه سری از حرف های شما موافقم و انبمه های منحرفانه و بده و باید پاک بشه ولی چرا شما دارید کل اوتاکو ها و انیمه ها رو متهم میکنید. این پست تموم مطالب شما رو مورد برسی قرار میده.
1_ واژه اوتاکو
همیشه دیدم توی مطالبتون گفتید اوتاکو حتی توی ژاپن هم معنای کسی که معتاد انبمه و مانگا هست میگند. این حرف درست اما مربوط به 10 سال پیش. اما الان ژاپن اوتاکو ها رو همایت میکنه. بعدشم یه شهری در ژاپن وجود داره که مخصوص اوتاکو ها و مخصوص اونها ساخته شده اگه اوتاکو همچین معنی میداد چرا باید ژاپن برای همچین چیزی سرمایه گذاری میکرد؟
ما اوتاکو ها کجا معتاد و مریضیم؟ منظور شما کلمه هیکوموری نیست؟ کسی که کل روز و شب انیمه میبینه و هیچ ارتباط اجتماعی نداره. ما اوتاکو ها از انیمه درس میگیریم و از اونها استفاده میکنیم. توی یکی از پست هاتون دیدم گفته بودید درس گرفتن اشکال نداره اما از کارکتر های انیمه هیچ اثری نداره. یه سوالی از شما دارم. رستم اسطوره ایرانی یک داستان بود اما هنوز که هنوز کلی پند و ضرب المثل از اون هست. اما ما نتونیم از کارکتر ها درس بگیریم؟. ابن طرز فکر رو فقط کسایی که دارن خارج از چارچوب به ما نگاه میکنند میگند. وان پیس و ناروتو نماد ارزش دوستان بود. آکادمی قهرمانانه من و هایکو مربوط به تلاش برای رویا بود.
2_ انیمه دارای محتوای بدی و.
به طور خلاصه بگم. انیمه چیزی که بیشتر کشور ها از اون استفاده میکنند و کمی از سودشان از طرف ژاپن و انیمه ها. جا مدادی ها کیف ها. پس یعنی توسط کشور های زیادی تایید شده و داره حمایت میشه. حتی بعضی از انیمه ها با همکاری کشور های مختلف ساخته شده.
مانگای وان پیس بیش از 20 میلیون فروش داشته خب یعنی توی همه ی کشور ها فروش داشته.
مطمعنم پست خیلی طولانی میشه اگه بخوام کل خوبی انیمه رو بگم باید کل پست رو راجع این بنویسم برای همین این مسئولیت رو میذارم به عهده شما اگه انیمه ای که بد آموزی داشت توی کامنت ها بنویسید یعنی بگید فلان انیمه این شکلی بود و پیام قشنگی نداشت و آدم رو گمراه میکرد.
3_ تاثیر انیمه روی انسان
توی یکی از پست ها بود یه بچه توی ترکیه چون پوکمون دید فکر کرد خودش یه پوکمون و میتونه پرواز کنه برای همین خودش رو از پنجره پرت کرد پایین.
مشکل از اون بچه بوده نه انیمه. اگه 15 یا 20 نفر بودن قبول اما یکی دو تا حادثه اینجوری چیزی رو عوض نمیکنه.
خود فرد مگه نمیتونه تشخیص بده چی مناسبش چی نیست از اسمش معلوم ژانر وحشت ژانر چی ژانر چی. اگه کسی اتک آن تایتان یا توکیو غول دیده ترسیده سنش پایین بوده اگه فانتزی دیده فکر کرده خودش میتونه انجام بده عقل سالمی نداشته. مثل این میمونه یکی که قلبش ضعیف بره انابل ببینه و سکته کنه اما هزاران نفر دیدنش و ازش لذت بردند.
4_ توهین به فرهنگ خودشون
توی یکی از پست های دیگه دیدم که گفته بودید وقتی خودشون اقلی موهاشون سیاه و چشماشون بادومیه ( مال ژاپن گرد نه بادومی) اونوقت که اینقدر شخصیت ها قیافه های مختلف و جداگانه ای دارند و و اصلا مثل ژاپنی ها نیستند و این به معنی توهین به کشورشون . خب اگه شخصیت ها یکسان و شبیه هم درست میشدند کی میومد انیمه رو بینه؟؟؟ یه مورد دیگه توی انیمه هایی مثل خادم سیاه که داستان توی کشور انگلیس اتفاق میفتاد و شخصیت ها مانند ژاپنی ها بودن انیمش لقب نژاد پرستی میگرفت. بعدشم این نماد خلاقیت ژاپن که تونستند اینقدر شخصیت مختلف و خاص درست کنه. توی انیمه هایی که داستان توی ژاپن رخ میده اکثرا شخصیت ها ژاپنی هستند و راجع فرهنگ ژاپن پس انیمه ها از شخصیت های شرقی و ژاپنی کم نداره.
پست تموم شد امیدوارم تونسته باشم خوب نقد کرده باشم و امیدوارم به دست ادمین آنتی اوتاکو رسیده باشه.
درباره این سایت